Hvorfor gjør Nabobil en kredittvurdering av meg?

Det gjennomføres en kredittsjekk av alle våre brukere med krav om en score på minimum 19/100. Dersom din score er lavere eller du har betalingsanmerkninger vil du ikke få mulighet til å bruke Nabobil.no. Dette inkluderer å leie ut din egen bil, leie andre biler og å være ekstra sjåfør ved et leieforhold.

Nabobil.no tar på seg et stort ansvar når det inngås en leieavtale gjennom plattformen; selskapet forplikter seg til å dekke og kreve inn utgifter for bompenger, ekstra kjørte kilometer, drivstoff, mm. til utleier. I tillegg forplikter Nabobil.no seg til å betale og kreve inn eventuell egenandel til forsikringsselskapet i tilfelle skade. På dette grunnlaget forbeholder Nabobil.no seg retten til å kredittvurdere alle brukere av tjenesten. Du vil motta et gjenpartsbrev etter at kredittvurdering er gjort.

NB: Dersom du har aktivert kredittsperre må denne oppheves før du kan få en ny vurdering. Det er Bisnode som gjennomfører alle våre kredittsjekker. Ved oppheving av sperre ber vi deg ta direkte kontakt med Bisnode (www.bisnode.no). Gi beskjed til oss når kredittsperren er hevet, så kan vi gjøre en ny sjekk.

Av hensyn til personvern ser vi kun om du har bestått eller ikke bestått kredittsjekken. For spørsmål om din kreditt-score og hva som har blitt lagt vekt på i vurderingen kan du kontakte Bisnode.

Ytterligere spørsmål om kredittvurdering kontakt oss her.