Hvorfor gjør Nabobil en kredittvurdering av meg?

Nabobil.no tar på seg et stort ansvar når det inngås en leieavtale gjennom plattformen; selskapet forplikter seg til å dekke og kreve inn utgifter for bompenger, ekstra kjørte kilometer, drivstoff, mm. til utleier. I tillegg forplikter Nabobil.no seg til å betale og kreve inn eventuell egenandel til forsikringsselskapet i tilfelle skade. På dette grunnlaget forbeholder Nabobil.no seg retten til å kredittvurdere alle brukere av tjenesten. Du vil motta et gjenpartsbrev etter at kredittvurdering er gjort.

I tilfelle din kredittvurdering ansees for å være for lav eller innebærer for høy risiko vil du ikke få anledning til å leie ut din egen bil eller leie andre biler gjennom Nabobil.no.

Ytterligere spørsmål om kredittvurdering kan sendes til hjelp@nabobil.no.