Markedsplassen

Opplever du at bilen din ikke generer mange nok leieforhold? Markedsplassen gir deg muligheten til å leie ut bilen din oftere. Ved hjelp av et par tastetrykk kan du nå sende tilbud til leietakere som leter etter bil, men ikke har reservert bil enda. Du vil få muligheten til å sende tilbud til leietakere dersom din bil passer med leietaker sitt siste søk; biltype, prisklasse og leieperiode.

Eksempel:
Lars har søkt etter en Nissan Leaf i Oslo for tre dager 10. - 13. oktober og har sendt ut forespørsler om leie til to utleiere, hvor totalpris tilsvarer ca. 1050 kr. Lars har ikke fått svar på en liten stund, men her kommer Markedsplassen inn i bildet. Nabobil legger leieforholdet ut til anbud og som utleier får du en varsel via app om din bil passer Lars sitt siste søk. Utleiere som har ledig bil kan dermed sende tilbud til Lars. Lars velger selv hvilket av tilbudene han ønsker å reservere.