Markedsplassen

Har du sendt ut flere forespørsler og enda ikke fått svar? Markedsplassen gir deg som leietaker økt sjanse for å skaffe deg bil. Dette er en løsning som gjør at vi i Nabobil kan legge ut ditt leieforhold på “anbud” og utleiere kan sende deg tilbud. Ditt leieforhold blir sendt til utleiere med biler som samsvarer med søket du opprinnelig foretok. Dette innebærer pris, biltype, område og andre spesifikasjoner. Utleiere kan tilby deg samme pris eller velge å gi en lavere pris.

Eksempel:

Lars har søkt etter en Nissan Leaf i Oslo for tre dager 10. - 13. oktober og har sendt ut forespørsler til to utleiere, hvor totalpris tilsvarer ca. 1050 kr. Lars har ikke fått svar på en liten stund, men her kommer Markedsplassen inn i bildet. Nabobil legger da ut leieforholdet til anbud og utleier Marcus får en varsel via sin app. Marcus har ledig bil og ønsker å leie ut til Lars og sender dermed et tilbud til han. Samtidig gjør tre andre utleiere det samme. Nå har Lars gått fra to ubesvarte forespørsler til fire aksepter på kort tid. Lars bestemmer selv hvilket av tilbudene han ønsker å reservere.