Hvordan kan jeg avinstallere Nabobil Uten Nøkkel?

Det er ingen bindingstid for Nabobil Uten Nøkkel. Vi dekker kostnaden for avinstallering av utstyret gitt at bilen er utleid minimum fem ganger etter du har montert utstyret. Ønsker du å avinstallere før du har gjennomført fem leieforhold vil det løpe en kostnad på 1000 kroner. Som utleier er du ansvarlig for å avtale avinstallering med oss før du for eksempel selger bilen eller lignende. Om det ikke gjøres kan Nabobil fakturere deg kostnaden for utstyret: kr 4 000,-.

Dersom du ønsker å avslutte ditt abonnement og avinstallere teknologien ber vi om at du kontakter oss ved å fylle ut skjemaet. (Klikk på teksten)

Videre fakturering vil bli avsluttet så fort utstyret er demontert.

OBS! Dersom bilen skal selges ber vi om at du kontakter oss minst 30 dager i forkant for å avtale tid for å avinstallere teknologien i din bil.