Hva er kravene for å få installert Nabobil Uten Nøkkel i min bil?

Kjøretøy som tilfredsstiller følgende krav kan få installert Nabobil Uten Nøkkel:

• Bilen kan max være 10 år gammel
  • Bilen kan ikke ha kjørt lenger enn 150.000 km.
  • Bilen må stå parkert på sted som er tilgjengelig for leietaker (gateparkering, åpent parkeringshus)
  • Stedet bilen står parkert må mobildekning (åpning av bil gjøres over 3g nettverk)
  • Bilen må ha sentrallås system

Teknologien er ikke kompatibel med alle biltyper og dette må derfor avklares med Nabobil på forhånd.

NB! Foreløpig vil Nabobil Uten Nøkkel kun tilbys til utleiere i Oslo.