Hva er kravene for å få installert Nabobil Uten Nøkkel i min bil?

Kjøretøy som tilfredsstiller følgende krav kan få installert Nabobil Uten Nøkkel:

• Bilen kan max være 10 år gammel
  • Bilen kan ikke ha kjørt lenger enn 150.000 km.
  • Bilen må stå parkert på sted som er tilgjengelig for leietaker (gateparkering, åpent parkeringshus)
  • Stedet bilen står parkert må mobildekning (åpning av bil gjøres over 3g nettverk)
  • Bilen må ha sentrallås system

Teknologien er ikke kompatibel med alle biltyper og dette må derfor avklares med Nabobil på forhånd.

Meld din interesse her