Hva er kravene for å få installert Nabobil Uten Nøkkel i min bil?

Kjøretøy som tilfredsstiller følgende krav kan få installert Nabobil Uten Nøkkel:

• Bilen kan max være 10 år gammel
  • Bilen kan ikke ha kjørt lenger enn 150.000 km.
  • Bilen må stå parkert på sted som er tilgjengelig for leietaker (gateparkering, åpent parkeringshus)
  • Stedet bilen står parkert må mobildekning (åpning av bil gjøres over 4G nettverk)
  • Bilen må ha sentrallås system

Teknologien er ikke kompatibel med alle biltyper og dette må derfor avklares med Nabobil på forhånd.

Det er ingen bindingstid for Nabobil Uten Nøkkel. Nabobil dekker kostnaden for avinstallering av utstyret gitt at bilen er utleid minimum fem ganger etter du har montert utstyret. Ønsker du å avinstallere før du har gjennomført fem leieforhold vil det løpe en kostnad på 1000 kroner. Som utleier er du ansvarlig for å avtale avinstallering med oss før du for eksempel selger bilen eller lignende. Om det ikke gjøres kan Nabobil fakturere deg kostnaden for utstyret: kr 4 000,-.

Meld din interesse her