Hvordan fungerer leieprosessen med Nabobil Uten Nøkkel?

1. Send forespørsel
    Leietaker sender forespørsel og utleier kan akseptere eller avslå. Dersom utleier aksepterer vil leietaker få anledning til å betaler for å reservere bilen.

2. Gjør bilen klar for utleie
    Sørg for at bilen er klar til henting. Før henting legger du nøkkelen på avtalt sted inne i bilen (feks hanskerom) og låser bilen vi Nabobil-appen. For å låse bilen velger du bilen det gjelder i appen > Endre > Låse

3. Henting av bil
    Oppgi informasjon om hvor bilen står parkert til leietaker i god tid før den skal hentes. Leietaker kan åpne bilen fra samtalen deres i Nabobil-appen. Deretter må leietaker gå over bilen og ta bilder av bilens 4 sider som lastes opp i samtalen via appen. Så registreres km. stand og drivstoffnivå. Under leieforholdet benytter leietaker nøkkelen som normalt.

4. Levering av bil
    Avtal hvor bilen skal parkeres på forhånd. Leietaker skal så ta bilder av bilens 4 sider som lastes opp i Nabobil-appen, deretter registrere bompenger, km. stand og drivstoffnivå. Når dette er gjort legger leietaker nøkkelen tilbake på avtalt sted inne i bilen (feks. hanskerommet) og låser bilen fra appen. Utleier kan så åpne bilen fra appen, ta ut nøkkelen og bruke bilen videre som normalt.