Utbetaling av leieforholdet

Utbetaling skjer så snart leieforholdet er ferdigstilt. Det er derfor viktig at man som utleier følger opp at leietaker registrerer bilen som hentet og levert. Om leietaker ikke har ferdigstilt leieforholdet kan du sende oss en mail på hjelp@nabobil.no med informasjon om kilometerstand ved henting og levering, eventuelle bompasseringer og om det ble fylt drivstoff.

Det er viktig at du oppgir et kontonummer på din profil slik at vi kan gjennomføre utbetalingene til deg. Dersom du endrer ditt kontonummer ber vi om at du oppdaterer dette i din Nabobil profil slik at vi betaler til riktig konto.

Når leietaker har ferdigstilt leieforholdet vil du motta en e-post med kvittering, som gir en full oversikt over utbetalingen som blir gjort.