Hva er kvalifikasjonene for å leie bil?

For å leie bil hos oss, må du:

• ha gyldig førerkort klasse B

• godkjennes i kredittsjekk gjennomført av Bisnode
  • være minimum 20 år gammel for å leie ordinære biler
  • være minimum 30 år gammel for å leie biler som har 250 hestekrefter eller mer.
  • verifisere din identitet med BankID eller førerkort og pass

• verifisere ditt telefonnummer via SMS

Leietakere under 26 år må betale et ung sjåfør gebyr på 100,- per påbegynte leiedøgn.

NB: Selv om du oppfyller alle kravene over, forbeholder vi oss retten til å nekte leietakere medlemskap hos Nabobil.no.

Nabobil har midlertidig endret sine vilkår når det gjelder verifisering av førerkort som er utstedt i land utenfor Norden (Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island). Dersom ditt førerkort er utstedt i et annet land vil du dessverre ikke få anledning til å leie bil gjennom Nabobil.