Hvordan betaler jeg for et leieforhold?

Etter at utleier har akseptert din forespørsel kan du betale for leieforholdet. Ved å trykke på ‘Betal’ blir leieforholdet reservert og pengene har blitt belastet fra ditt betalingskort. Først etter at du har betalt er reservasjonen gyldig og du kan trygt overta bilen.

Dersom du har en kupongkode trykk `Jeg har en kupongkode´:

Slik ser det ut etter du har betalt:

NB! Når du skal hente Nabobilen, må du huske å fylle ut henteskjemaet.

Hvis du pådrar deg ekstra kostnader (for eksempel om du kjører lengre enn avtalt på forhånd, får parkeringsbøter, ikke har fylt drivstoff, må betale egenandel for skade eller lignende), kan vi belaste betalingskortet som du har registrert hos oss. Derfor er det viktig at du har penger satt av til dette på kortet.

Les mer om henting og levering av bil her