Hva med skader på felg, dekk eller andre lignende småskader?

Leietaker er ansvarlig for skader som skjer under leieforholdet, herunder skader på felger og dekk. Utleier betaler ingenting i egenandel på dette.

Forsikringen omfatter ett sett sommerhjul og ett sett vinterhjul med samme type felg i samme antall og dimensjon som motorvognen ble levert med som ny.

Forsikringsverdien for utstyr og sikkerhets- utrustning, når dette skades uten at kjøretøyet er påført totalskade, settes til hva det vil koste If Skadeforsikring å anskaffe ny tilsvarende - eller i det alt vesentlige tilsvarende - ting, på det tidspunkt skaden inntraff.