Hvordan fungerer verving?

Når du inviterer en venn til å bruke Nabobil.no, får både du og vennen din kreditt på neste leieforhold hos oss. Det vil si at du får plusspoeng på Nabobilkontoen din slik at det blir billigere neste gang du leier.

Inviter en venn til Nabobil.no

Slik fungerer det:

• Du inviterer en venn gjennom e-post, Facebook, Twitter, eller ved å kopiere og lime inn den unike lenken din.
  • Vennen din registrerer seg via invitasjonen du sendte.
  • Vennen din har nå fått 200 kroner i kreditt registrert på sin konto som han/hun kan bruke på sitt neste leieforhold hos oss.
  • Når vennen din har fullført sitt første leieforhold, vil du få 200 kroner i kreditt som du kan bruke på ditt neste leieforhold. (Gjelder ikke ved utleie av egen bil)
  • Hvis vennen din registrerer sin egen bil for utleie og den bilen blir leid ut, vil du få 600 kroner i kreditt hos oss.

• Du kan tjene opp til 800 kroner i kreditt per venn du verver, og du kan verve så mange du vil!

NB: Du kan ikke bruke kreditten din på leieforhold som du allerede har betalt for.