Ekstra sjåfører

For at forsikringen skal gjelde må ekstrasjåfører registreres i forkant av leieforholdet.

Som leietaker kan du registrere flere sjåfører på ditt leieforhold gjennom både nettsiden og appen. Når leieforholdet er betalt vil du kunne legge til ekstra sjåfør fra samtalen du har med utleier. Se skjermbilder fra nettsiden / appen under.

Appen

Nettsiden

NB! Ved skade som forårsakes av annen fører enn den/de som er registrert i utleieavtalen, trekkes dobbel standard egenandel i henhold til forsikringsvilkårene.