Kalender

Vi anbefaler at du holder kalenderen din oppdatert til enhver tid. Bakgrunnen for dette er at en oppdatert kalender vil påvirke bilannonsen din i søket til leietakere.

Hvis du for eksempel ønsker å leie ut bilen din i påskeferien vil man ved hjelp av "garantert ledig" funksjonen gjøre bilen mer synlig i søket. Samme gjelder hvis man ikke ønsker å leie ut bilen i en definert tidsperiode. På den måten slipper man også å motta forespørsler i perioden hvor man vet at bilen ikke er tilgjengelig, samtidig som at leietakere unngår å få avslag basert på at bilen ikke er ledig. Leietakere søker etter biler basert på dato og klokkeslett, og ved at du oppdaterer kalenderen din jevnlig vil brukeropplevelsen bli bedre for begge parter.

Kalenderen til bil din finner du ved å trykke på "Dine biler" - velg riktig bil - "Kalender"