Hvordan sletter jeg min bil?

Om du ønsker å slette bilen din kan du følge disse stegene:

1. Trykk på "Dine biler" og velg bilen du ønsker å slette
  2. I menyen under tilgjengelighet trykker du på "Bilen din er publisert på Nabobil.no
  3. Nederst i denne fanen finner du teksten "Dersom du har solgt bilen, eller av andre grunner ikke lenger ønsker å ha den registrert, kan du slette bilen". Ved å trykke på "slette bilen" vil du fjerne bilen fra Nabobil.no

Når du sletter bilen din vil all historikk i form av anmeldelser bli fjernet.

Vi ønsker deg velkommen til å publisere bilen din ved en senere anledning eller fortsette som leietaker på vår plattform.