Booke en bil

1. Logg deg inn på din Nabobil-bruker

2. Skriv inn stedet du ønsker å leie bil og deretter fyll ut ønsket hente- og leveringsdato
    Etter at du har fylt inn sted, hente- og leveringsdato samt klokkeslett trykker du på "Vis biler i nabolaget". Her vil du få opp utvalget av biler i ditt nærområde. Vi anbefaler deg å filtrere søket etter hva slags bilbehov du har. Filtreringsmulighetene finner du over utvalget av biler ved å trykke på "Filter"-knappen.

3. Send forespørsel, eller betal direkte for biler som har automatisk aksept

Automatisk aksept: Dersom det er biler med automatisk aksept tilgjengelig i ditt område, vil disse dukke opp øverst i søkeresultatet. For å booke en slik bil klikker du på “Betal nå” og gjennomfører betalingen, så vil leieforholdet bli bekreftet.

Ved forespørsler: Etter å ha valgt bilene du er interessert i, skriver du meldingen som skal inkluderes i forespørselen. Vi anbefaler at du utdyper hva du skal bruke bilen til og hvor du har tenkt til å kjøre. Eierne av bilene setter stor pris på å få vite hvem som leier bilen og hva den skal brukes til. Når meldingen er skrevet, trykker du på “Send”, og så vil forespørselen bli sendt til utleierne.

NB: Det er ikke mulig å leie to biler samtidig. Dette er fordi det fysisk ikke er mulig å kjøre to biler samtidig og du vil ikke kunne få dobbel forsikring i den aktuelle perioden. Du kan derimot avslutte et leieforhold samme dag som du starter et annet.