Send forespørsel om å leie bil

1. Logg deg inn på din Nabobil-bruker

2. Skriv inn stedet du ønsker å leie bil og deretter fyll ut ønsket hente- og leveringsdato

Etter at du har fylt inn sted, hente- og leveringsdato samt klokkeslett trykker du på "Vis biler i nabolaget". Her vil du få opp utvalget av biler i ditt nærområde. Vi anbefaler deg å filtrere søket etter hva slags bilbehov du har. Filtreringsmulighetene finner du over utvalget av biler på venstresiden ved å trykke på "Filter"-knappen.

3. Send forespørsel

Etter å ha valgt minimum 3 biler sender du forespørselene ved å trykke på "Send forespørsel" som du finner på venstre siden i søket. Når du trykker her skal det komme opp en ny fane fra høyre side. Her skal du skrive en melding til utleierne. Vi anbefaler at du utdyper hva du skal bruke bilen til og hvor du har tenkt til å kjøre. Eierne av bilene setter stor pris på å få vite hvem som leier bilen og hva den skal brukes til.

NB: Det er ikke mulig å leie to biler samtidig. Dette er fordi det fysisk ikke er mulig å kjøre to biler samtidig og du vil ikke kunne få dobbel forsikring i den aktuelle perioden.

Du kan derimot avslutte et leieforhold samme dag som du starter et annet.