Hvordan registrerer jeg min bil for utleie?

1. Registreringsnummer

Når du først skal registrere din bil for utleie trykker du på "Bli utleier" som du finner øverst på forsiden til Nabobil.no. Videre fyller du inn bilens registreringsnummer.

Kontroller deretter at alle opplysninger om ditt kjøretøy stemmer. Informasjonen er hentet direkte fra Statens Vegvesen.

2. Velg lokasjon og last opp bilder av bilen

Om du tillater stedstjenester vil adressen bli hentet fra din nåværende lokasjon og lagt inn i systemet. Alternativt kan du legge inn adresse din i søkefeltet manuelt. For å komme videre til din bilannonse må du laste opp bilder av bilen.

Tips: For å gjøre bilen din attraktiv for potensielle leietakere er det viktig å ta gode bilder av bilen. Førsteinntrykket har mye å si og vi anbefaler derfor at du minimum tar et bilde utvendig og et bilde innvendig. Dette er med på å gi et godt inntrykk av din bil og forteller leietaker hva som kan forventes.

Når du har lastet opp bildene er bilannonsen din publisert i standardformat og du er ett steg nærmere utleie.

3. God beskrivelse av bilen

Det er viktig at du gir en god beskrivelse av bilen din. Leietakere setter stor pris på relevant info med et personlig preg på din bilannonse. Gjerne fortell om hva bilen egner seg til med tanke på kjørelengde, veiunderlag eller annet.

For å endre beskrivelsen av din bil trykk på "Dine biler" - Velg riktig bil - Deretter trykk på "Spesifikasjoner".

4. Juster pris og tillatt kjøreavstand

I dette steget kan du redigere prisene i bilannonsen din. I prismodellen er det foreslåtte priser som er et standard utgangspunkt. Disse kan du selv endre ved å tilpasse prisene etter din bil. Maks tillatt kjøreavstand bestemmer du også selv ved å fylle ut feltene. Om en leietaker kjører utover tillatt kjørelengde vil det påløpe en ekstra kostnad på 2 kr per ekstra kjørte kilometer. Dette er en standardpris som kan endres og pleier å ligge mellom 1-6 kr.

5. Oppdater bilens kalender

Her kan du legge inn tider for når bilen din er ledig, garantert ledig og ikke ledig. Hvis du ikke markerer kalenderen vil bilen automatisk stå som ledig for leietakere. Utover dette kan du markere de dagene hvor bilen er garantert ledig som gjør at bilannonsen din på Nabobil.no blir mer synlig i søket. De dagene du vet at bilen er opptatt markerer du med ikke ledig.

Har du andre spørsmål vedrørende bilannonsen din? Ta kontakt på hjelp@nabobil.no