Utleie av elbil

Elbiler er miljøvennlige og svært populære på Nabobil.no. Ved å leie ut elbilen din bidrar du til at folk velger et miljøvennlig alternativ og du tjener i tillegg en slant med penger på det!

Forskjellen for utleie av elbiler kontra bensin- og dieseldrevne biler er at leietaker ikke er pliktig til å lade bilen til samme nivå som ved overtakelse. Vi anbefaler likevel at dere inngår en avtale dere imellom om hva som forventes ved levering. Normalt vil det være gunstig at leietaker tilbakeleverer bilen med minimum 20%-30%.

Vi ber om at du som utleier ikke leverer fra deg bilen med mindre enn 50 % strøm på bilen. Dette for minimere risikoen for at bilen blir kjørt tom for strøm og sørge for at leietaker slipper å starte leieforholdet med å lade bilen.