Utleie av elbil

Elbiler er miljøvennlige og svært populære på Nabobil.no. Ved å leie ut elbilen din bidrar du til at folk velger et miljøvennlig alternativ og du tjener i tillegg en slant med penger på det!

I likhet med utleie av bensin- og dieseldrevne biler er leietaker pliktig til å lade bilen til samme nivå som ved overtakelse. Vi anbefaler likevel at dere inngår en avtale dere imellom om hva som forventes ved levering.

Vi ber om at du som utleier ikke leverer fra deg bilen med mindre enn 50 % strøm på bilen. Dette for minimere risikoen for at bilen blir kjørt tom for strøm og sørge for at leietaker slipper å starte leieforholdet med å lade bilen.