Hva skjer hvis leietaker skader bilen?

Dersom en leietaker er uheldig å skader bilen din under et leieforhold skal dette meldes ifra til både deg som utleier og til Nabobil.no. Vi ber om at alle leietakere sender inn skadeskjema som forklarer hvordan skaden har oppstått og vedlegger bilder av skaden. Dersom du som utleier har mer info om skaden kan du fylle inn samme skademeldingsskjema. Skjemaet finner du helt nederst på hjemmesiden vår under "Utleier" og deretter "Skademeldingsskjema". Du må være logget inn med din bruker for å kunne melde inn en skade. Husk å huk av for "Utleier" øverst i skademeldingsskjemaet.

Når skaden er innmeldt vil en representant fra Nabobil.no kontakte deg dersom nødvendig. Skaden vil få et skadenummer hos Gjensidige som kan benyttes i korrespondanse som omhandler skadesaken.

Skader som oppstår under leieforhold skal dekkes av forsikringen med Gjensidige Forsikring i henhold til vilkårene. Se vilkårene for mer detaljert informasjon.