Hvordan legger jeg til en kupongkode?

Hvis du har mottatt en kupongkode, kan du legge til denne når du skal betale for et leieforhold. Trykk på ‘Betal’ og du får opp dine betalingsalternativer.

Trykk på ‘Jeg har en kupongkode’ og du vil få muligheten til å skrive inn koden. Når du har skrevet inn koden, trykker du på ‘Betal’ og transaksjonen blir gjennomført. Hvis koden er ugyldig, vil du få beskjed om det.

For å være sikker på at kupongkoden har fungert, kan du gå inn på ‘Vis kontokreditt’. Det skal se slik ut: