Prising av bil og tillatt kjørelengde

For at du skal få leid ut bilen din mest mulig er det viktig at prisen på bilen din er konkurransedyktig. Vi anbefaler derfor å starte med en lav pris slik at du øker etterspørselen fra leietakere. Når du har gjennomført noen vellykkede leieforhold og fått gode tilbakemeldinger kan du øke prisen.

For å endre på prisinnstillingene dine trykk "Dine biler" - Velg riktig bil - klikk på "Pris og kjørelengde". Her kan du velge leiepris per time, dag, uke og måned. Videre kan du registrere hvor mange kilometer som er inkludert per dag, uke og måned. Dersom du ønsker å belaste mer eller mindre enn 2 kr. per overkjørte kilometer kan du også endre dette ved å trykke på "Endre pris per km".