Nøkkelhåndtering

Det finnes flere tjenester som baserer seg på å håndtere nøkler. De to mest utbredte heter Easypick og Sharebox. Bor du sentralt i Oslo er sjansene store for at du har en kiosk i nærheten som tilbyr nøkkelhåndtering. Avhengig av hvilken tilbyder du benytter deg av får leietaker hentet ut nøkkel ved hjelp av en kode, sms eller i en egen app.

Skjermbilde_2018-06-01_kl._13.25.52.png  Skjermbilde_2018-06-01_kl._13.26.35.png

Dersom du benytter deg av denne typen tjenester er det på eget ansvar. Men vi har fått gode tilbakemeldinger fra utleiere som har tatt ordningene i bruk. Som utleier er du ansvarlig for å sjekke din egen bil mellom hvert leieforhold.

Husk å informere leietakerne i god tid slik at de vet hvordan de skal få tak i bilnøklene.