Hvordan fungerer automatisk aksept?

Alle biler som er utstyrt med Nabobil Uten Nøkkel har automatisk aksept aktivert.

Det er ingen begrensning på hvor mange leieforhold du kan ha i en periode, så lenge de ikke overlapper.

Dersom din bil mot formodning ikke har automatisk aksept aktivert ber vi om at du kontakter kundeservice på hjelp@nabobil.no

Standardmeldinger

1. Gå til Dine biler
  2. Opprett en velkomstmelding (relevant info om bilen)
  3. Opprett en bekreftelsesmelding (relevant info til leieforholdet; bilens plassering, nøkkel, viktighet av å ta bilder, ect.)

Kalender

Vær oppmerksom på at du må holde bilens kalender oppdatert slik at du ikke mottar bookinger på tidspunkter der bilen ikke er tilgjengelig.

Kalenderen til bilen din finner du ved å trykke på "Dine biler" - velg riktig bil - "Kalender"

Hvis du for eksempel ønsker å leie ut bilen i et spesielt tidsrom vil man ved hjelp av "garantert ledig" funksjonen gjøre bilen mer synlig i søket.